Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Δεύτεροι ορεινοί αγώνες Λύγγου

  

   Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, την Κυριακή 28-4-13, για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι "Ορεινοί Αγώνες Λύγγου", στο δήμο Ζίτσας του Ν. Ιωαννίνων.
Η απαιτητική κλειστή διαδρομή "Λ-2" φιλοξένησε τις προσπάθειες 126 αθλητών που είχαν έλθει απ όλη την Ελλάδα, στα αγωνίσματα του ορεινού τρεξίματος 19,5 χλμ, με πρώτο να τερματίζει ο Βαφειάδης Νικόλαος με 1.37:55, του ορεινού τρεξίματος "Fun" 6,550 χλμ με πρώτο τον Παπαγιάννη Κωνσταντίνο και της ορεινής ποδηλασίας 19,5 χλμ με πρώτο τον Βιτζιλέο Βασίλειο με 1.03:52. Στο μεικτό αγώνισμα 19,5 χλμ ορεινό τρέξιμο και 19,5 χλμ ποδηλασίας πρώτος τερμάτισε ο Μπενέκος Αλέξανδρος με 3.14:28. Επίσης, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, αγώνας επίδειξης στο αγώνισμα της διελκυστίνδας, μεταξύ της ομάδας του γυμναστηρίου "Studio Iraklis" και μεικτής πενταμελούς ομάδας δρομέων και ποδηλατών.

   Οι διοργανωτές ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές και τους συνοδούς τους, τους χορηγούς, τις εθελοντικές ομάδες και τους απλούς εθελοντές που υποστήριξαν τους αγώνες, την ΕΛ.ΑΣ και τέλος, τους θεατές, οι οποίοι παρακολούθησαν και ενθάρρυναν τις προσπάθειες των αθλητών.