Δελτίο Τύπου


   Ολοκληρώθηκε, με μεγάλη επιτυχία, χθες, το "1ο Trial Race In Couples", ενταγμένο στους "ΟΡΕΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΓΓΟΥ 2017". Παρά τις άσχημες καιρικές και εδαφολογικές συνθήκες, 38 συνολικά ζεύγη αθλητών συμμετείχαν και τερμάτισαν στην απαιτητική "αντίστροφη Λ3" διαδρομή, στα αγωνίσματα των τριών, δύο και ενός γύρου, αντίστοιχα, διασχίζοντας κάθε φορά, επιπλέον, τον όχι εύκολο "στίβο εμποδίων και δοκιμασιών"!!!
   Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, που τίμησαν και στήριξαν τους αγώνες με τις συμμετοχές τους, αψηφώντας τις δύσκολες συνθήκες. Πολλά συγχαρητήρια στον 12χρονο Παπαϊωάννου Βασίλη και στον συνοδό του (8η θέση στο αγώνισμα του ενός γύρου), αλλά και στον μικρότερο αθλητή των αγώνων, τον 8χρονο Παπαϊωάννου Ορέστη, ο οποίος ολοκλήρωσε με επιτυχία το ίδιο αγώνισμα, μαζί με τη μητέρα του.
   Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς των αγώνων: την "Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική Κούργιας", το κατάστημα "Siontis Athletics", το γυμναστήριο "Τhe Βox", το κατάστημα "KOZMOS", το γυμναστήριο "Level 1", το cafe "Planet", το κατάστημα "Mpimpos Army Shop", το "Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών Bowtech και Βιοσυντονισμού", την εταιρεία "Ioannina Ambulance" και την εταιρεία "FGAS".
   Eυχαριστούμε επίσης την ΕΛ.ΑΣ. και ιδιαίτερα το Α.Τ. Περιφέρειας. Επίσης, θερμές ευχαριστίες προς το "1ο Σύστημα Προσκόπων Ιωαννίνων", το "Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών Ιωαννίνων" και την ''Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Ιωαννίνων".
   Ένα μεγάλο ''Ευχαριστούμε!" προς τον Δήμο Ζίτσας και.ιδιαίτερα, προς τον Αντιδήμαρχο κ. Μιχάλη Στέφανο, για την πολύτιμη υποστήριξή τους.
   Τέλος ,προσωπικές ευχαριστίες προς τον Νούτσο Κώστα, την Ζαχάρη Αλέκα, τον Τσιάκα Μιχάλη, τον Ανδρούτσο Αλέξη. την Παπανικολάου Βούλα, τον Κώστα Μανώλη, τον Κουκέση Οδυσσέα και τους άλλους φωτογράφους των αγώνων, τον Χάιδο Σάκη, τον Παπαϊωάννου Κωνσταντίνο, τον Γιαννάκο Κώστα, τον Μανέγα Σωτήρη και τον Γκίνη Δημήτρη.
   Από την Οργανωτική Ομάδα των "Ορεινών Αγώνων Λύγγου 2017", με εκτίμηση και ό,τι καλύτερο προς όλους εσάς, Παπαϊωάννου Ευάγγελος.